Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Microdermabrasie

Direct resultaat
Geschikt voor ieder huidtype
Voor een stralende, gladde huid


Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een peeling met hele fijne kristallen die de dode huidcellen afschuren, ook wel mechanische peeling genoemd. Deze behandeling stimuleert de cel-vernieuwing en verbetert de bloedcirculatie.


Heb je last van oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, restacne en/of fijne lijntjes? Dan kunnen we je helpen door middel van een microdermabrasie behandeling. Deze behandeling is geschikt voor vrijwel elk huidtype en alle leeftijden en geeft direct resultaat.

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en een effectieve behandeling voor onder meer:


  • Rimpels
  • Littekens
  • Pigmentvlekken
  • Acne
  • Grove poriën
  • Doffe huid

Microdermabrasie behandeling: zo helpen wij jou!


Microdermabrasie is een peeling met een speciaal apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huidcellen worden verwijderd doordat de huid vacuüm wordt gezogen en er tegelijkertijd fijne kristallen tegen de huid worden gespoten. Microdermabrasie werkt in de opperhuid (de bovenste huidlaag). De huid krijgt door de behandeling een betere doorbloeding, waardoor de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd wordt. Ook worden de poriën minder grof en kunnen oneffenheden zoals pigmentvlekken en fijne lijntjes vervagen.


Bent u benieuwd of microdermabrasie iets voor u is? Kom dan bij ons langs voor een vrijblijvend consult.