Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Gecertificeerd Medik8 Salon

Elk jaar wordt onze salon getraint en bijgeschoold door Medik8 en bezoeken wij beurzen. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste facial en peeling technieken- en producten. 

Onze peelings

Het is erg eenvoudig om de Medik8 peelings bij ons te laten uitvoeren. Je kunt ze apart verkrijgen of in handige kuren van 3 of 6 behandelingen ook wel de 12 week tot wow behandeling.  In onze prijslijst vind je een overzicht van de kosten. Bij een kuur van meerdere peelings wordt er een speciale prijs met u opgesteld. Bel ons of stuur ons een bericht.

Nazorg


Bescherm uw huid goed beschermen met een voedende en verzorgende crème met SPF 50.

De huid is na een peeling extra kwetsbaar, dus adviseren wij u de eerste 48 uur voorzichtig te zijn met sauna en heet douchen, baden of een chloorhoudend zwembad. Wacht met het gebruik van make-up tot gedurende 8 uur en het liefst 48 na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna. Stel de huid de eerste 14 dagen na de behandeling niet bloot aan direct zonlicht.

Bij een peeling krijgt u gratis een after peeling kit mee met alle producten die je nodig hebt de eerste tijd, zo herstelt de huid zo goed en mooi mogelijk!