Verjong je huid met een anti-aging behandeling

Als de eerste rimpels en plooien tevoorschijn komen, geeft je huid een teken dat ze bijna met pensioen gaat. Wanneer je als vrouw in de overgang komt, maakt je huid namelijk geen collageen meer aan. Hierdoor wordt je huid dunner en neemt de elastine af, wat rimpels en plooien veroorzaakt. Een goede oplossing voor dit probleem is een anti-ageing behandeling bij onze salon.

Met onze anti-ageing behandeling zorgen we ervoor dat rimpels vervagen en je weer een mooie glans op je gezicht krijgt. Tijdens de gezichtsbehandeling, met bindweefselmassage, stimuleren we de aanmaak van collageen. Het resultaat? Rimpels vervlakken, een liftende werking, een optimaal gehydrateerde huid en een verbeterde doorbloeding. Dankzij onze anti rimpel behandeling krijg je weer een frisse, schone, jonge uitstraling.

Chemische peelings


Een chemische peeling kan beschadigde huid zonder veel down time vernieuwen. Het resultaat is al na enkele dagen zichtbaar. De peel zorgt voor tal van voedende en correctieve voordelen, terwijl de exfoliatie van de oppervlaktehuid lijntjes en rimpels bestrijdt. Met een aangepaste peeling gezicht kun je bepaalde condities ook specifiek gaan aanpakken.

Medik8 peelings


Bij Milk&Roses werken we met de gereputeerde Medik8 peelings en met name met de Beta Peel, Light Peel en Age Peel. Deze peelings kunnen ingezet worden voor huidverbetering. De Light Peel is de mildste variant, waarbij overtollig talg bestreden wordt om rimpels en littekens te verzachten. De Age Peel hanteert effectieve combinaties van verschillende zuren om de huid gladder te maken en te vernieuwen, zodat fijne lijntjes, rimpels en imperfecties, en alle tekenen van huidveroudering worden tegengegaan. De Beta Peel is een peeling voor de acnehuid. Door dit probleem tegelijk op 3 fronten te bestrijden (mee-eters, verstopte poriën en ontstekingen) wordt er controle gewonnen en verlaagt het risico op toekomstige littekens aanzienlijk.

Onze peelings

Het is erg eenvoudig om de Medik8 peelings bij ons te laten uitvoeren. Je kunt ze apart verkrijgen of in handige kuren van 3 of 6 behandelingen. In onze prijslijst vind je een overzicht van kosten en kortingen.  Krijg je graag wat meer advies vooraf? Bel ons of stuur ons een bericht.

Nazorg


Bescherm je huid goed beschermen met een voedende en verzorgende crème met SPF 50.

Je huid is na een peeling extra kwetsbaar, dus adviseren we je de eerste 48 uur voorzichtig te zijn met sauna en heet douche, baden of een chloorhoudend zwembad. Wacht met het gebruik van make-up tot gedurende 8 uur en het liefst 48 na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna. Stel de huid de eerste 14 dagen na de behandeling niet bloot aan direct zonlicht.

Gebruik de geadviseerde producten dagelijks, zo herstelt je huid zo goed en mooi mogelijk!